coronavirus (COVID-19)

coronavirus (COVID-19)

In verband met de extra maatregelen die de Nederlandse overheid heeft aangekondigd op 12-3-2020 in verband met het Corona-virus COVID-19 graag je aandacht voor het volgende.

Vooralsnog gaan wij extra maatregelen nemen in de salon . Uw afspraak gaat gewoon door. Mocht u klachten hebben zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts dan gaat uw afspraak helaas niet doorgaan . Wij gaan voor u kosteloos een nieuwe afspraak maken wanneer het over gaat .
Wij voeren op ons salon extra hygiënische maatregelen door. Zo wordt onze behandelingstafel regelmatig schoongemaakt worden met desinfectiemiddelen , toilet en deur klinken extra schoongemaakt met professionele desinfectiemiddelen. Ook is ons personeel geïnstrueerd om extra aandacht te besteden aan het hygiënisch werken en voor iedereen geldt handen te wassen voor aanvang van de behandeling . Er is voldoende zeep en hand desinfectans aanwezig als ook papieren wegwerp handdoekjes. Daarnaast is gedurende de behandeling mondkapjes verkrijgbaar voor kwetsbaar groep klanten .

Wij volgen dagelijks de berichtgevingen en indien nodig voeren wij wij passende maatregelen door als de actuele situatie en de richtlijnen daarom vragen.