Opleiding nagelstyliste met baangarantie

Een super leuke opleiding volgen en daarna aan de slag als styliste in onze salons? Dat kan bij MD Nails Academy !

Selectieperiode

Voordat je aan de opleiding begint is er eerst een korte selectieperiode. Tijdens de selectie kijken wij of je geschikt bent voor de opleiding. Doorloop je de selectie met succes, dan kan je gelijk beginnen aan de opleiding om vervolgens aan de slag te gaan in onze salon.

Inhoud van de opleiding

Tijdens de opleiding maak je kennis met alle aspecten van het werk als nagelstylist. Je leert alle producten kennen gaat aan de slag met de nieuwste technieken. De salons van MD Nails Academy staan bekend om de uitstekende kwaliteit die zij aan hun klanten leveren. De opleiding is zo ontwikkeld dat jij na het behalen van het certificaat ook beschikt over de juiste vaardigheden en kennis in het vakgebied.

Onderdelen van de opleiding zijn onder andere het zetten van kunstnagels (Acryl en Gel). Maar ook manicure, pedicure en het verlengen van nagels komen aan bod. Je leert alles over de verzorging van handen, voeten en nagels.

Kosten

Volg jij de opleiding met succes? Dan wordt deze volledig betaald door MD Nails Academy

Heb jij zin om snel te beginnen als proffesioneel nagelstyliste? Twijfel niet langer en meld je vandaag nog aan voor de opleiding!

 

 

 


Aanmelden opleiding of meer informatie

Wil jij je graag aanmelden voor de opleiding of meer informatie? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.