MD Fantasy Sinds 2004

 De salon met jarenlange ervaring!

 

 MD Fantasy Nails is sinds jaren hét vertrouwde adres voor  nagelverzorging in Nijmegen en omstreken. 

Ons team staat  van maandag tot en met zaterdag voor u klaar:

• In onze Academy geven wij scholing: opleidingen, cursussen en workshops.

• In onze Salon geven wij behadelingen: nagels, spa manicure, spa pedicure, 

 

Vivian en Trany begonnen in 2004 hun eerste nagelstudio en kapsalon in Arnhem. Na hun verhuizing naar Nijmegen openden Vivian en Trany in 2008 een salon in Nijmegen aan de Sint Jorisstraat. In 2011 verhuisde MD Fantasy Nails naar de Burchtstraat in het Nijmeegse stadscentrum.

Vivian is Gecertificeerde professionals als nailartist en educators

 

Vivian en My-linh hebben van hun hobby hun beroep gemaakt. Vivian werkt al sinds 2003 als nagelstyliste. Ze vindt het belangrijk zich te blijven ontwikkelen en verbeteren in haar vak. Verschillende keren deed Vivian mee aan wedstrijden. In 2005 aan de nationale kampioenschappen, daar sleepte ze de eerste prijs in de wacht. Daarna is haar werk nog vaak in de prijzen gevallen, meerdere malen eindigde Vivian in de top-tien nagelstylistes.

 

Persoonlijke service

Naast professionele nagel- en beautybehandelingen staat MD Fantasy Nails voor persoonlijke aandacht en service. In korte tijd heeft MD Fantasy Nails een grote vaste klantenkring opgebouwd. Klanten komen niet alleen voor verschillende behandelingen maar ook voor gastvrijheid en gezelligheid.

 

Graag tot ziens in onze salon !